Top motiveret eller bare tilfreds?

motivationForskellen kan betyde op til 127% forskel på produktiviteten!

Hvor motiverede er medarbejderne i din virksomhed?

I samarbejde med Sinatur Hotel & Konference inviterer PS4 A/S til workshop om motivation og det, der som medarbejder driver os til at yde vores bedste og tage ansvar for vores rolle i organisationen.

Kom med når smukke omgivelser danner rammen for en halv dag i motivationens tegn:

Nye datoer kommer snarest

TILMELD

 

Motivation som vækstgenerator i virksomhedskulturen!

Fokus på både indre og ydre motivationsdrivere
Nogle mennesker reagerer generelt hurtigt på indtryk og begivenheder, mens andre er langsommere, nogle er besindige og andre opfarende, nogle er i almindelighed ængsteligt anlagte og andre robuste, nogle er sløsede og andre omhyggelige, der findes optimister og pessimister, ligevægtige og uligevægtige, kække og sky, omgængelige og indelukkede osv.
Sådanne stabile personlighedstræk udgør centrale indre motivationsfaktorer og tilskynder os til bevidst eller ofte nok underbevidst at engagerer os i visse typer situationer, opgaver og samspil end i andre.

Så er der ydre motivationsfaktorer, som tilskynder os til bestemte handlinger, hvis kulturen bevidst giver incitament til, at vi fokuserer på disse faktorer.
Det er disse faktorer vi sætter i fokus på dette inspirationsmøde.

 

Sinatur Hotel & Konference

Sinatur Hotel & Konference

Beliggenhed betyder alt, og vi har seks hoteller, som alle ligger centralt og belejligt – i naturen

Hotellerne, som naturen og udsigten nydes fra, veksler også mellem det storladne og det intime, og bygningerne spænder fra middelalderens herregårde til det helt moderne og minimalistiske.

Der kan være mange årsager til, at et hotel kan komme på tale, men uanset om det drejer sig om arbejde eller fornøjelse, må oplevelsen gerne være god og mindeværdig. Vores omgivelser og bygninger forpligter, og vores køkkener gør deres allerbedste for at leve op til rammerne. Det mener vi heldigvis, at de kan – kom forbi og oplev de mange muligheder!

 

Agenda:

08.00 – 08.30: Check-in og dejlig brunch
08.30 – 09.00: Præsentation af Sinatur Hoteller v/Kim Rasmussen
09.00 – 09.15: Pause og netværk
09.15 – 11.30: Motivation /ved Karin Jessen
11.30 – 12.15: Frokost

 

TILMELDING:

Tilmeldingen er gratis og kan ske via nedenstående link. Du er velkommen til at medbringe en ven eller kollega.

Du modtager en bekræftelse efter tilmelding, og kan efterfølge melde afbud igen. Såfremt du tilmelder dig uden at komme, vil vi tillade os at opkræve et “no-show” gebyr på kr. 400,00 pr. deltager til at dække vores omkostninger.

TILMELD