For kandidater

Som kandidat hos PS4 oplever du en professionel tilgang til rekrutteringsprocessen. Hver enkelt kandidat bliver behandlet med respekt, og får den bedste sparring samt råd og vejledning til fremtidigt job. Vi giver altid en grundig tilbagemelding på personprofilanalyser og test, hvilket giver et reelt indblik i hvad type job, kandidaten ville trives og motiveres i.

Læs mere om vores CV database, råd og vejledning til udarbejdelse af CV og ansøgning samt gode råd til jobsamtalen.

Er du interesseret i nye udfordringer og ønsker at blive kontaktet såfremt relevante jobmuligheder dukker op, så upload dit CV og en ansøgning som kort beskrivelser dig selv og dine jobønsker.

Da vi også arbejder med search på nogle opgaver, kan vi have stillinger, som ikke er annonceret.

Det er vigtigt, at du holder dine data løbende opdateret, så vi kan målrette vores henvendelse i forhold til dine kvalifikationer og ønsker.

Vi opbevarer dine oplysninger i henhold til persondataloven.

Upload CV/ansøgning (vælg område)

(Du har mulighed for at registrere dig under flere kategorier)

Her har du mulighed for at tilmelde dig vores jobagent

Fortrolighed

Vi behandler alle oplysninger i vores emnebank fortroligt og videregiver kun data efter nærmere aftale. PS4 RecruitmentPartner er underlagt Datatilsynets forskrifter om opbevaring og behandling af personlige oplysninger, og vi kan derfor garantere at:

  • Alle kandidatoplysninger er fortrolige og kun tilgængelige for ansatte i PS4 RecruitmentPartner. Personoplysninger og CV udleveres kun efter forudgående accept fra kandidaten.
  • PS4 RecruitmentPartner behandler alle kandidater og virksomheder individuelt med respekt og fortrolighed i en åben, ærlig og konstruktiv dialog.
  • PS4 RecruitmentPartners ansatte er omfattet af tavshedsklausuler i forbindelse med informationer om virksomheder og kandidater.