“På vej”-møder

“På vej”-møder

Alle vores ”på-vej-møder” er gratis og foregår i København

På vores gratis “På vej møder” får du mulighed for at blive inspireret og udfordret på en række aktuelle temaer.

Du vil møde andre spændende mennesker, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre.

Få inspiration og værktøjer, der kan hjælpe med dagligdagens udfordringer.

Kom og vær med!

Tema

Dato & Sted

Bæredygtig ledelse

Der er fokus på den bæredygtige fremtid og dermed kommer vi også til, at stræbe efter og fokusere på den bæredygtig ledelse. Denne beskrives som helhedstænkende og som ledelse med både hjerne og hjerte. Med inspiration fra Hildebrandt og Stubberup (Bæredygtig ledelse – ledelse med hjertet) bidrager dette tema til fokus på en bæredygtig ledelse, der efter deres mening baseres på nye måder at opgøre og prioritere værdier og omkostninger på i arbejdslivet. De mener at tiden kalder på helhedspræget, samlende tilgang til ledelse med begreber, der er karakteriseret ved ord som respekt, samhørighed og rummelighed. Temaet sætter fokus på et bæredygtigt perspektiv i virksomheder, organisationer, og hos den enkelte leder/ medarbejder. Fremtidens rationale for god ledelse skal være, noget der skaber værdi i sig selv, uden at tømme eller presse alle ressourcer ud af mennesker og uden at efterlade sig ødelæggende spor i form af stress, nederlag og sygefravær. Ny Neuro-videnskab med blandt andet hjernescanning kan i dag dokumentere hvad effektiv og bæredygtig ledelse handler om, det kommer vi også til at tale om.

København:

29-10-2018 Kl. 9 – 11
Din inspirator: Berit

Tilmeld dig her:

København

Overbevisninger til støtte for adfærd

Vi kan have overbevisninger der begrænser os og overbevisninger der støtter os. Det er alt sammen tanker og vi vil her tage fat på tankernes betydning for de valg vi træffer. Hvis du tænker: Dette er svært – så har du sikkert ret. Og hvis du tænker: Det må kunne lade sig gøre – ja så har du ganske givet også ret. Det er altså helt almindeligt og meget nemt at identificere sig med sine tanker og følelser og tro, at “sådan er man bare”. Men det er jo bare nogle tanker, følelser og en tro, du har taget til dig og lever med, som om de var dig. Læg mærke til, hvad du tænker og overvej, at dine tanker ikke behøver at være sande. Dagens på vej møde handler om, hvordan du kan vælge, hvis du er bevidst.

København:

26-10-2018 Kl. 9 – 11
Din inspirator: Karin

Tilmeld dig her:

København

Mindfulness

Ordet mindfulness henviser til det, at være bevidst opmærksom i det aktuelle øjeblik. De fleste af os er i hverdagen styret af en strøm af autopilot tankeaktivitet, som vi kommer til at identificere os med og som vi kommer til at dømme og bedømme os selv og andre ud fra. Mange oplever at mangle ro i sindet og med enkle metoder kan man træne sit mindfulness, genetablere en ro og styrke evnen til, at være nærværende og accepterende overfor sig selv og andre. Temaet vil se nærmere på Jon Kabat-Zinn´s forskning og udvikling af MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) som er et dokumenteret effektiv træningsprogram, baseret på videnskabelig forskning. Mange mennesker verden over har oplevet, at metoden, der bygger på systematisk træning i mindfulness, fører til forbedret arbejdsevne, livskvalitet og velvære.

København:

23-11-2018 Kl. 9 – 11
Din inspirator: Berit

Tilmeld dig her:

København

Hvordan gør du stress til din ven

Troen på, at stress er dårlig for dig får indflydelse på, hvordan stress indvirker på dit helbred. Kan måden du tænker på stress gøre dig sundere? Her siger videnskaben ja. Når man ændrer mening om stress kan man ændrer sin krops reaktion på stress. Kelly McGonigal fra Stanford University er kommet frem til nogle ekstraordinære spændende resultater i sine videnskabelige studier, som beviser, at måden, vi opfatter stress på har indflydelse på kroppens reaktion på stress. Dagens på vej møde handler om, hvordan du kan påvirke din opfattelse af stress.

København:

11-12-2018 Kl. 9 – 11
Din inspirator: Karin

Tilmeld dig her:

København

Dine inspiratorer