Testimonials

Jørgen T. Rasmussen, Koordinator Billet/cafe Værløse Svømmehal
Tak for et utroligt godt kursus, med masser af udbytte og energi. 5 stjerner for Jeres suveræne undervisning.
Lars Møller, Salgs- og Marketingdirektør Pfizer Danmark
PS4 A/S har succesfuldt været koblet på en lang række forskellige projekter i Pfizer. Det har været store tværorganisatoriske værdiprocesser og organisationsændringer. Derudover har PS4 A/S også været en vigtig inspirationskilde og coach i forbindelse med optimering af samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere ved vigtige nylanceringer. Der er også trukket på PS4 A/S’ kompetencer, når der har været brug for rådgivning udefra til at analysere, hvorfor processer måske ikke helt er forløbet som de var planlagt, fx i forbindelse med at skabe en fælles kultur i salgsstyrken og ved indføringen af nyt CRM system.

Spændende udviklingsprojekter er også blevet sat i søen og gennemført succesfuldt, lige fra store konferencer til tværorganisatoriske netværk for læger, sundhedspersonale og patienter. PS4 A/S har hver gang formået, at analysere sig frem til det essentielle og på en sjov og inspirerende måde, fået sat fingeren på hvad der skulle gøres for at komme godt i gang eller tilbage på sporet igen. De processer PS4 A/S har gennemført i Pfizer har været præget af stor professionalisme, hvor det der har været brug for fra medarbejdere og ledelse, er blevet adresseret og løst på en sådan måde, at der er taget hånd om det enkelte individs, teamets og virksomhedens mål i fællesskab.

Rikke Winther, Head of Outsourcing Management, Outsourcing Management Lundbeck A/S
PS4 A/S er professionelle i alt hvad de gør – Jeg har fået øget min indsigt i mit lederskab ved at benytte persontypeværktøjet enneagrammet som samtale-værktøj og har igennem min PS4 uddannelse som leadership coach fået en stærkere og mere autentisk lederstil. Derfor kan jeg varmt anbefale PS4 A/S som uddannelses-sted for ledere, der ønsker mere indsigt i dem selv og deres ledelses-værktøjer men også som leverandører af gode individuelle coachingprogrammer.