Nadja Houmøller

Nadja Houmøller

Grafisk Design

Tlf.: 31 46 00 40
E-mail: nadja@adelhou.dk

Uddannelse

Uddannet Mediekoordinator på Køge erhvervsakademi i 2001. Uddannelsen er en grafisk projektlederuddannelse, hvor man lærer at anvende forskellige principper og metoder til planlægning og styring af produktionsprocessen i medieverdenen fra idé til implementering.

Erfaring

I perioden 2001-2011 var jeg ansat hos Nybroe Reklame som Projektleder – senest med primær fokus på online markedet. I marts 2011 er jeg så gået selvstændig under firmanavnet ADELHOU Design & Communication, hvor jeg hjælper virksomheder som sparringspartner på marketing og grafisk produktion.

Kompetencer

Jeg har stået for store nordiske kampagner på tværs af diverse platforme for større virksomheder. Jeg har deltaget i udarbejdelsen af nye designlinier – herunder logo, stationary og overordnet print udtryk foruden webdesign. Derudover har jeg stor viden om brugervenlighed (usability) og online markedsføring såsom Google Adwords samt søgemaskineoptimering (SEO).

Personlig stil

Kort sagt er jeg altid blevet betegnet som effektiv og detaljeorienteret.

Jeg mener, at lækkert design og optimal funktionalitet skal gå sammen i en højere enhed, og jeg vil derfor altid give min mening til kende for at sikre det bedste resultat.