Line Skrydstup

Line Skrydstup

Administrativ koordinator

Tlf.: 7027 8585
E-mail: ls@ps4.dk

Uddannelse

Student
Lægeexam. massør
Igangværende coachuddannelse

Erfaring

Jeg har arbejdet med grafisk arbejde med anvendelse af Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Corell Draw samt produktionsspecifikke programmer.

Jeg har været blæksprutte på et privathospital, hvor mine fokusområder var at servicere sygeplejersker og læger samt sørge for, at alt var tilrettelagt – administrativt.

Jeg har fået bevidstgjort mine evner som omsorgsassistent, hvor jeg var med til at passe på evnesvage børn. En meget krævende men utrolig givende opgave.

Herudover har jeg arbejdet i forsikringsbranchen – igen med fokus på blæksprutterollen – det administrative omdrejningspunkt, behandling af post, scanning af bilag og kontakt til relevante interessenter.

Kompetencer

At mennesker befinder sig godt betyder ret meget for mig. Jeg er optaget af, at mennesker kan opleve at være utilpasse og det handler om deres fysiske velbefindende. Jeg prøver ved hjælp af min uddannelse som massør, at skabe et rum, hvor man som kunde kan opleve enten total stilhed, hvor koncentrationen er massagen og nærheden, eller man kan – mens man masseres – få en stille, men nærværende, samtale i gang. Jeg er til begge dele men lader kunden afgøre timens fokus.

Personlig stil

Jeg er en vedholdende og pertentlig, og bliver stædigt ved til resultatet er tilfredsstillende for kunden. Jeg opfattes som yderst serviceminded og fleksibel.

Jeg er en stille og eftertænksom ung dame, som skal føle mig tryg med mine omgivelser inden jeg folder mig helt ud. Til gengæld får I en loyal og trofast medarbejder, når man samarbejder med mig.

Mission

Jeg vil gerne gøre en forskel for mennesker – enten som bidragsyder med fokus på deres fysiske velbefindende eller som hjælper med opmærksomhed på deres fysiske udfordringer.