Konsulenter

Partnere og medarbejdere

Samarbejdspartnere i PS4

Susanne Kjær Eskildsen Susanne Kjær Eskildsen Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet med stort set alle aspekter inden for Human Ressource Management, herunder strategisk organisations- og ledelsesudvikling i store, internationale virksomheder. Jeg har i mere end 10 år været sparringspartner for ledere og ledergrupper på alle organisatoriske niveauer, og har stor erfaring med procesledelse og facilitering af workshops og forandrings- og udviklingsprocesser. Derudover har jeg stor undervisningserfaring og er ansat som Ekstern Lektor på Aarhus Universitet, hvor jeg underviser i HRM, organisation og ledelse. Jeg har tillige beskikkelse som censor ved Det Erhvervsøkonomiske Censorkorps med opgaver primært inden for organisation, ledelse, HR, CSR og kultur på CBS og SDU.


Marianne Løwe Marianne Løwe Min undervisningsform kendetegnes ved at være engageret og nærværende med en skarp indlevelse tæt på deltagernes hverdag i virksomheden. Jeg tror på at forretning og mennesker er nøje forbundet for at lykkes som organisation, uanset om virksomheden er privat eller offentlig. Jeg har en særlig evne til at målrette kurserne i forhold til deltagergruppen, så alle oplever at få et relevant udbytte – der også holder på den lange bane. I vil deltage aktivt og udfordres på selvforståelse og vaner for reelt at få flyttet jer. Jeg har mere end 20 års erfaring som erhvervspsykologisk konsulent og har af 3 omgange selv været chef i forretningsorienterede virksomheder – så jeg ved hvad ledelse handler om i praksis og bidrager med masser af konkrete virksomme metoder lige til at anvende.


Henrik LeslyeHenrik Leslye Erhvervspsykolog, cand. psych., certificeret Business Coach (CCA) og certificeret i bla. JTI-Test og Talentprofilen. Han er prisbelønnet foredragsholder, underviser, iværksætter og inspirator. Jeg har humoren som middel og forandringen som mål. Min undervisning skal engagere, underholde og begejstre samtidig med at deltagerne får masser af ny viden, inspiration og en fyldt værktøjskasse på baggrund af den nyeste videnskabelige forskning. Du får altid helt konkrete bud på, hvordan det hele anvendes i praksis. Og selvom der er solid forskning bag, behøver det heldigvis ikke at være en videnskab at bruge i praksis.