Jeg er ikke skør, jeg bare ikke dig

Hvordan synliggør I jeres forskelligheder, så I oplever dem som styrker?

Udgangspunktet i lederudviklingsprocessen med denne overskrift handler om at udvikle et effektivt samarbejde, drage fordel af kollegers stærke sider, imødegå potentielle svagheder og maksimere hinandens bidrag til samarbejdet: Hvilken støtte har vi brug for fra andre, hvilke forventninger har vi til egne og andres præstationer, hvad karakteriserer vores feedbackstil, vores kommunikationsstil, hvordan håndterer vi planlægning og problemløsning.

Mange virksomheder har arbejdet med denne overskrift med det fælles formål at bevidstgøre om arbejdsmetodikker, med det formål at opbygge et solidt grundlag for et konstruktivt og resultatskabende samarbejde på.

Tag f.eks. et fodboldteam – hvis der kun var målmænd på banen, er der sandsynlighed for, at de begyndte at slås om, hvem der skulle stå foran målet og en del andre vigtige rolle ville ikke blive udfyldt.

Vi vil i fællesskab skabe jeres helt specielle forløb, så det bliver et skræddersyet forløb til jeres organisation. Typisk starter vi med at holde et eller flere møder til afdækning af behovet. Måske foretager vi en forundersøgelse blandt de potentielle deltagere, så vi får mere viden om behovet i dagligdagen, og herefter præsenteres organisationen for et forslag til forløb.

Dette er en grundlæggende illustration af, hvordan en on-going proces ser ud, når PS4 er i gang med at udvikle et leder-/projektteam.

jeg er ikke skør, jeg er bare ikke dig