Kurser

Vi afholder kurser både i Jylland og i København. Se hvor det kursus du ønsker afholdes, eller send os en e-mail på info@ps4.dk for at høre nærmere.

Kurser og uddannelser:

Download PS4s samlede elektroniske kursuskatalog

Er du inspireret af emnerne i kursuskataloget, men vil have noget inspiration in house, så kontakt os endelig.

 

Helle Nielsen, Grundfos

Tusind tak for et par gode og givtige dage med dejlige mennesker – selv om vi var få (en kæmpefordel) repræsenterede vi jo vidt forskellige dele i samfundet, hvilket for min del var dejligt. Og at vi så havde disse to cases at gå ud fra, gjorde det hele mere virkeligt og nemmere at relatere sig til – og ikke mindst at huske på. Tak fordi du tog dem op. Jeg vil bruge et par dage på at få det hele til at falde på plads i mit hoved (i nat har ordene hensigt og adfærd haft travlt i hovedet på mig J) og kigge det igennem i weekenden, og så få lavet liste og oversigt. Er sikker på det vil hjælpe.

Tak for tilsendte – vil også glæde mig til at kigge det igennem. Sidst men ikke mindst tak til en dejlig underviser, som i den grad gjorde tingene levende, nemme at relatere sig til og gav sig tid til at lytte /tage del i vore udfordringer.

Gitte, University College

Tusind tak for et par gode dage. Nu havde jeg lejlighed til at gøre mig nogle refleksioner på min vej hjem til Jylland, og jeg var helt høj og kørte bare hjemad i et stræk. Hjemme ventede manden med mad og et glas rødvin, og så fik jeg bare lov til at fortælle om mine dage. Tænk han var sikker på at det var en ”anden” kone der kom hjem (på den positive måde). Udover over at have fået nogle gode værktøjer til ”udfordringerne” omkring det at støtte chefen, så har jeg også rykket mig personligt. Du gør noget ved en, – og har en fangede måde at tale til folk på, – du får os til at tro, at vi alle er gode og vigtige uanset hvilken personlighed vi har.

Jeg skal med fornøjelse anbefale jer til andre. 🙂

Stine, Brand Director

Har netop i dag haft meget glæde ved at kende til enneagrammet og den bagvedliggende hensigt i andres adfærd. Har en medarbejder som er dybt frustreret over en kollega i salg som er perfektionist og derved godt kan drive folk til vanvid. Men det hjalp virkelig at tale med min medarbejder om indre motivationsdrivere og bagvedliggende hensigt – hun gik fra mødet i en helt anden sindstilstand, end da vi startede.

Jeg elsker det kursus 🙂

Dorte Boel-Kjær Executive Assistant & HR Management, IRON Pump A/S
Jeg har netop afsluttet kurset ”grundlæggende enneagram” hos PS4. Det har været nogle fantastisk inspirerende dage, hvor vi fik serveret en meget stor mængde information, der i løbet af de 4 kursusdage blev bearbejdet og fordøjet bl.a. via dialog i små grupper på kryds og tværs. Formålet var at få en større selvindsigt og dybere forståelse for egen og andres adfærd og motivation, og jeg synes så absolut, at jeg er nået langt. Jeg er klar til at møde verden med min nye indsigt.
Pernille Ulrich Kontorchef/ Head of Division, Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående uddannelser Styrelsen for Universiteter og Internationalisering
Jeg vil gerne sige tak for guidance af os gennem torsdag og fredag. Jeg synes vi havde et rigtigt fint døgn, hvor jeg oplevede at mange fik talt på kryds og tværs og at vi med enneagrammet er blevet introduceret til et godt værktøj til at tale om/ reflektere på både hinandens forskellighed, og hvad vi hver især bringer med os ind i vores samarbejdsrelationer.

Så tusind tak for det.

Regitze Larsen Ledernes hovedorganisation
At lære om enneagrammet er bevidstgørende. Det var meget inspirerende og lærerigt.

Om Leadership coach-uddannelsen

Brit Schøtt Nielsen
Et klart udbytterigt redskab til brug i min hverdag, på arbejdet og hjemme/familien/fritiden. En øjenåbner, en katalysator, en del af en livs uddannelse.
Jens Zorn Thorsen Vejle kirkegårde
Kurset afholdes i en tillidsfuld og engageret atmosfære, der er enestående for kursisternes personlige udvikling.
J. Poulsen Synoptik
Godt, praktisk anvendeligt kursus, med stor aktivitet for kursisten – og et ikke ringe resultat på det rent personlige område.
Anja Hasselblad HP
Jeg synes, uddannelsen har været god – den har givet øget indsigt og erfaring i en række værktøjer, i mig selv og mine medkursister – det har været lærerigt og inspirerende.
Charlotte Mackeprang Genmab
Jeg mener helt klart, at uddannelsesforløbet har givet mig en større indsigt i mig selv, ”lært mig selv bedre at kende”, samt klædt mig på til, at jeg i dag er i stand til at bruge coaching som et værktøj.
Henrik Larsen
Kurset kan bruges som tilgang til et professionelt virke som coach, og udbyttet kan bruges i dagligdagen.
Poul Nørrelund Vilstrup Metro
Jeg kan kun rose Leadership coach uddannelsen hos PS4. Det har været professionelt hele vejen igennem, og har tilført effektiv træning. Det har været let at overføre mit udbytte heraf, direkte til hverdagen.