ATD 2018 – San Diego

Et stemnings billede af delegationen i 2016

Et stemnings billede af delegationen i 2016

6. til 9. maj 2018

Hvert år drager vi afsted til en udviklende konference – og i 15 år har vi deltaget i verdens største konference, som er Atd – Association for Talent Development.

Kendetegnene for vores delegation er, at vi sikrer resultater ved at samle deltagerne inden, under og efter konferencen.

Inden konferencen tilbyder vi en behovsafklaring med fokus på din virksomhed. Vi samler vores gruppe til en faglig snak om, hvordan man planlægger konferencedeltagelsen. Vi snakker om turen, det faglige og det sociale.

Under konferencen tilbyder vi sparring med erfarne konsulenter. Vi sikrer, at deltagerne får det optimale deltagerudbytte, og vi har igennem en årrække samarbejdet med ASTD International. PS4 undersøger muligheden for et virksomhedsbesøg, og er hjælpsomme med turist- og shoppe-anbefalinger.

Efter konferencen mødes vi til reunion, og der etableres et virtuelt forum, hvor gruppen kan fortsætte videndeling og idéudveksling. Støtte til bearbejdning af ny viden samt inspiration til udvikling af præsentationer og koncepter. Støtte til implementering af ny viden eller metode.

Hent ATD 2018 produktblad >

TILMELD