Hold op med at demotivere

“Jeg ville egentlig gerne motivere, men…”

Hold-op-med-at-demotivereHvor ofte hører vi vores kollegaer sige:
Jeg vil, jeg kan, jeg skal.
Jeg fortjener det bedste.
Jeg vil gøre en forskel i dette team/i denne virksomhed.

Få bevidstheden om, hvad der egentlig ligger bag vores tankemønstre, hvorfor nogle bliver motiveret mens andre bliver det modsatte.

I dette foredrag sættes der fokus på hen imod motivation. Det giver sig selv, via udtrykket “hen imod – motivation”, at vi, når vi er hen imod – motiverende, orienterer os hen imod noget, der for os er interessant, tillokkende, værdifuldt, givende, gremmende, begejstrende, ideelt mv.

Når vi sidder en varm sommereftermiddag og et af børnene spørger “må vi ikke få en is”, kommer hen imod -motivationen frem. Og hvis vi finder det tillokkende at spise dejlig kold is, rejser vi os og gør noget ved det. Hen imod er en mere lystbetonet drivkraft, som er den, der bruges, når vi sætter os konstruktive mål. Når vi spørger os selv: hvad vil jeg virkeligt gerne opnå?”, så træder hen imod -motivationen til og begynder at generere ideer til løsninger, der er i overensstemmelse med vores værdier for, hvad der virkeligt giver mening at opnå og have inden for egen rækkevidde.

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte PS4 A/S på info@ps4.dk eller ringe til Partner Karin Jessen på mobilnummer 2616 0611.

 

PRAKTISK INFORMATION:

Indhold:
Motivationsbevidsthed

Varighed:
Foredrag 1-2 timer

Målgruppe:
Personer som ønsker at deres interaktion med andre mennesker skal give energifyldte resultater

Pris:
Efter aftale

Sagt om dette foredrag:

Effektfuld og eftertænksomt indhold. Som tilhører ønsker man, at komme hjem og afprøve, hvordan man kan opnå at motivere, det virker så ligetil, når man lytter.