Tidsstyring

Hvordan får du mere ud af dit liv?

TidsstyringDanskerne er et af de mest travle og effektive folkefærd i Europa. For mange føles hverdagen som livet i en centrifuge, hvor døgnets 24 timer sjældent slår til. De store krav på arbejdsmarkedet om, at alting skulle være nået eller afleveret i går, giver os en oplevelse af at alt haster lige meget. Den såkaldte haster– fælde er smækket i omkring os.

For at undgå dette, må vi øge vores bevidsthed om, hvad er reelt er det vigtigste. Dette opnås ved en proaktiv adfærd, hvor vi prioriterer opgavernes vigtighed, og lærer at håndtere de konkrete tidsrøvere.

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte PS4 A/S på info@ps4.dk eller ringe til Partner Karin Jessen på mobilnummer 26160611.

PRAKTISK INFORMATION:

Indhold:
Livet i en centrifuge
Hvor proaktiv er du Haster-fælden
Hvad er effektivitet
Prioritering og tidsstyring
Tidsrøvere

Varighed:
Foredrag 1-2 timer
eller
Workshop 3 timer

Målgruppe:
Medarbejdere og ledere, som oplever at have for lidt tid i hverdagen. Afdelinger, som ønsker et kick-off møde, som afsæt til ny bevidstgjort effektiv fremtid

Pris:
Efter aftale

Sagt om dette foredrag:

Tak for et inspirerende og tankevækkende foredrag! Det har virkelig ændret min hverdag! Væk med stakkerne på skrivebordet og ingen stress, når man går hjem ☺ OG det havde jeg før i tiden – i dag bliver jeg faktisk lidt mobbet med min orden.