Selvledende medarbejdere

At udfordre vanens magt

Selvledende-medarbejdereSelvledelse handler om at sætte sig i førersædet af sit liv. I bogstaveligste forstand at flytte sig ind midt på scenen i sit eget liv og anskue det derfra. Ikke som tilskuer eller gæst, men som den performer der får tingene til at ske på scenen.

Det kræver først og fremmest at tage ansvar for sig selv som leder og som menneske mht. tanker, ord og handlinger. Når vi leder os selv træder vi ud af skyggen og ind i rampelyset i vores eget liv, der hvor vi selv får tingene til at ske og kan høste frugterne af det, og også der hvor vi må tage ansvar for det vi gør og de konsekvenser der kommer ud af det.

Grundlæggende er selvledelse en krævende proces, fordi vi som mennesker først skal overvinde psykologiske hurdler omkring at finde match mellem organisatoriske og egne værdier samt hurdler omkring at finde/bevare mental balance. Livet bringer os fra tid til anden i situationer, hvor vi kommer til at tvivle på, om vi evner at leve op til den frihed, som er givet til os – om vi kan forvalte ansvar i den størrelse, som er tildelt os – og endelig: Om det er ok at bede om hjælp, når vi er selvledende.

PRAKTISK INFORMATION:

Indhold:
Klarhed om, hvilke forventninger der er til ledere og medarbejdere, som er selvledende.

Varighed
Foredrag 1 time

Målgruppe:
Alle som er interesseret i at udvikle organisationen til selvledende.

Pris:
Efter aftale

Sagt om dette foredrag:

Effektfuld og eftertænksomt indhold. Som tilhører ønsker man, at komme hjem og afprøve, om afdelingen/ medarbejderne eller organisationen overhovedet har en kultur, som er parat til selvledelse.