Hvis dit liv var en film, ville du så have hovedrollen?

Tag mod til dig, og luk din indre eventyrer ud.

Hvis dit liv var en film, ville du så have hovedrollen?Foredraget bidrager med stærkt humoristiske bud på, hvordan du får hovedrollen i dit livs egen film, og får venner, bekendte, kolleger, ja, selv din leder til at gå i biografen og se filmen om dit eventyrlige liv.

Forhåbentlig kan du på den måde også bidrage til, at andre får mod på at gå eventyret i møde.

Det er en god måde at få viden om ens kolleger på. Alvorligt, humoristisk og bevidstgørende på en og samme tid. Metoden kan i øvrigt også bruges til, at få viden om, hvilken adfærd, man gerne vil være kendt for i den rolle og den titel, man får tildelt i organisationen.

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte PS4 A/S på info@ps4.dk eller ringe til Karin Jessen på mobilnummer 26160611.

 

PRAKTISK INFORMATION:

Indhold:
Initiativ og inspiration til selvudfoldelse.

Varighed:
Foredrag 1-2 timer
eller
Workshop 3 timer

Målgruppe:
Modige og eventyrlystne medarbejdere og ledere, som gerne vil have et holistisk billede af hinanden.

Pris:
Efter aftale

Sagt om dette foredrag:

Det lyste ud af dig, at det var et emne du brænder for, og er meget engageret i. Jeg må erkende, at jeg flere gange virkeligt prøvede at vurdere, om det var fordi du er meget bevidst om, hvorledes du bedst formidler dit budskab, det som du jo underviste i, eller om dit personlige engagement virkeligt er så stort, ikke fordi det virkede påtaget på nogen måde, men du brugte jo nogle teknikker som du selv beskrev som værende værdi skabende.