Generation babyboomers, generation X og why / fastholdelse og motivation

Generation-babyboomers,-generation-X-og-whyFastholdelse og motivation

Fokus på samspillet mellem generationer. Der er ofte en stor forskel på, hvordan de skal motiveres, fastholdes og ledes.

Vi er alle optaget af vores egne antagelser om, hvad der er rigtig og forkert at gøre i givne situationer, derfor kommer der ofte til at opstå kommunikationsproblemer og konflikter egentlig uden der er grund til det. Generationerne har deres eget sprog og mener, at de har det rigtige svar i givne situationer.

Begrebet bjørnetjeneste opfattes på en måde af generation babyboomers og på en helt anden måde af generation why og begge partner har sådan set ret. Forvirret – det vil deltagerne i dette foredrag ikke være efter at have lyttet til indholdet.
Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte PS4 A/S på info@ps4.dk eller ringe til Partner Karin Jessen på mobilnummer 26160611.

 

PRAKTISK INFORMATION:

Indhold:
Hvordan motiveres forskellige generationer
Hvordan ledes generationerne bedst?
Hvordan forandringer imødegås mest hensigtsmæssigt hos generationerne

Varighed:
Foredrag 1-2 timer
eller
Workshop 3 timer

Målgruppe:
Medarbejdere og ledere, som ønsker bevidstgørelse og fundament for fælles viden om antagelser

Pris:
Efter aftale

Sagt om dette foredrag:

Tak for et godt og inspirerende foredrag. Jeg synes du havde en god positiv og veloplagt måde at formidle dine budskaber på! Hvilken AHA oplevelse dette foredrag dog var – tak for det.