Certificering i enneagramtest

Certificering i enneagramtest

WEPSS Enneagramtest er det eneste, som er udgivet af en større testvirksomhed. Det er endvidere det eneste Enneagramtestværktøj med tilstrækkelig pålidelighed, validitet og standardisering til at blive anmeldt i Buros’s Mental Measurements Yearbook.

Certificering i WEPSS

Læs, forstå og gennemgå WEPSS testen.

Uanset om du skal rekruttere, træne eller coache andre, er WEPSS et stærkt og valideret værktøj.

Certificeringen i WEPSS foregår over 2 dage og indeholder 2 elementer:

1) Du skal blive dus med testrapporten, således du forstår hvad den indeholder
2) Du skal lære at gennemgå rapporten med testpersonen

I PS4 har vi udviklet en meget stærk metode inden for interviewteknik. Metoden er velegnet ved ansættelsessamtaler, MUS- udviklings- eller coachingsamtaler.

Det er vigtigt at beherske en god interviewteknik, samt at vide hvornår en bestemt type spørgsmål passer ind i sammen-hængen og derved bruge sproget og dets variationer langt mere aktivt.

Du vil kunne gennemføre en samtale ved dels at lede, dels følge modparten ved benyttelse af interviewteknik.

Drivkraften i et interview er nysgerrighed. Hvis du har den grundindstilling, at du meget gerne vil høre, hvad interview-personen har at fortælle, bliver det som regel et godt interview. Nysgerrighed og opmærksomhed er halvdelen af et vellykket interview. Modulet guider dig igennem spørgeteknikker rettet mod de 9 enneagramtyper, samt bevidstgør dig om interviewets grundsten.

Dagenes udbytte:

• Læse og forstå WEPSS testrapporten
• Se kilder til mistyping
• Stille de rette spørgsmål og afdække testpersonens væsentlige personlige træk

Forudsætninger for deltagelse:

For at deltage skal du have en grundlæggende viden om enneagrammet, svarende til det niveau som modul 1 og modul 2 i PS4’s enneagramkursus når. Indsigten i enneagrammet kan du godt have tilegnet dig andre steder.

Pris kr. 10.500,00

Se datoer og tilmeld