14 jun 2019

Hvordan finder du inspiration til din lederrolle?

Vi har alle brug for inspiration uanset om vi har lederansvar eller ej. Vi kan finde inspiration på mange måder, og det er individuelt, hvad der fungerer for den enkelte. Nogle finder inspiration ved at fokusere på én ting, mens andre søger inspiration flere steder fra. Det handler om at være nysgerrig og finde ud af hvad der netop fungerer for dig.

Den adfærd som vi udøver som leder er et resultat af mange forhold. Vores holdninger (det vi mener), vores viden (det vi ved), vores færdigheder (det vi kan) og vores personlighed (det vi er) har alle betydning for vores adfærd

Så hvordan finder vi bedst inspirationen og bliver bedre ledere?

Jeg har gennem 20 år har jeg arbejdet med ledelse i forskellige virksomheder – store som små. Jeg har gennem min l

Vi har alle brug for inspiration uanset om vi har lederansvar eller ej. Vi kan finde inspiration på mange måder, og det er individuelt, hvad der fungerer for den enkelte. Nogle finder inspiration ved at fokusere på én ting, mens andre søger inspiration flere steder fra. Det handler om at være nysgerrig og finde ud af hvad der netop fungerer for dig.

 

Den adfærd som vi udøver som leder er et resultat af mange forhold. Vores holdninger (det vi mener), vores viden (det vi ved), vores færdigheder (det vi kan) og vores personlighed (det vi er) har alle betydning for vores adfærd.

Så hvordan finder vi bedst inspirationen og bliver bedre ledere?

Jeg har gennem 20 år har jeg arbejdet med ledelse i forskellige virksomheder – store som små. Jeg har gennem min lederkarriere benyttet mig af forskellige inspirationskilder.

Som ung leder ville jeg have ledelsesværktøjer – hvad er lederrollen? Hvordan skaber jeg en god kultur? Hvordan opstiller jeg mål? Hvad er persontyper og hvordan reagerer de i forskellige situationer? Hvordan håndterer jeg svære situationer? Jeg fandt inspiration til min lederrolle ved løbende at observere mine egne chefer og mine leder-kollegaer, og hele tiden evaluere om der var noget, jeg ville have gjort anderledes. I mange situationer klarede mine chefer det godt, og viste mig hvordan tingene skulle gøres. Det skabte tryghed og satte retning for mit lederskab. Men jeg lærte i bund og grund ikke så meget af det og jeg lærte ikke så meget om mig selv.

Faktisk er en stor del af min ledelses-DNA skabt gennem situationer, der for mig blev håndteret på en uhensigtsmæssig måde og hvor resultatet var katastrofalt. Jeg har oplevet situationer som virkede groteske og hvor lederens reaktionsmønster efterlod mig med en stor frustration. Ofte sker dette fordi situationen er ny, lederen har ikke oplevet noget lignende før og er under pres. Det er disse situationer, der har lært mig mest, men dem der har fået mig til at reflektere og søge inspiration.

Personligt har jeg fået stor inspiration gennem min personlige coach. I mange år som direktør, benyttede jeg en coach, der kunne udfordre mig både personligt og fagligt. Jeg lærte utrolig meget om mig selv og hvordan jeg bør reagere i forskellige situationer. Det var en enorm frihed at have en ekstern sparringspartner, der ikke var en del af min organisation og som jeg ikke skulle forholde mig til i det daglige.

Lad mig slutte af med et citat fra USA’s 3. præsident og medforfatter til Uafhængighedserklæringen Thomas Jefferson (1743 – 1826):

“Do you want to know who you are? Don’t ask. Act! Action will delineate and define you.

Rigtig god weekend

Bedste hilsener
Ole Wibom, PS4 Partner

 

 

 

 

 

 

 

 

[top]
Deltag i dialogen på Facebook eller Linkedin