08 jun 2018

Sommer, sommer og sol

Jeg elsker sommeren, jeg elsker solen og det gode vejr. Jeg elsker det, at vi kan sidde udenfor om aftenen til langt ud på natten, tale sammen og bare nyde fuglenes fløjten.

Jeg elsker at mindes, som barn at løbe rundt og lege i haven med naboens børn, i gennem hele aftenen – helt uforpligtende.

Det er skønt at kunne gå rundt i haven og nyde hvor grøn den er.

Vi taler med hinanden om det gode vejr, vi taler med hinanden om det dårlige vejr – når vi har sådan noget. Det er godt at vi har vejret at tale om, når der ikke er så mange andre emner at tale om.

Hvis man for tiden tager et smut på de danske strande eller ned ad strøget, kan man også hvor meget vejret betyder for det enkelte menneske, som kommer krybende ud af sin vinterhule for at få sig en dukkert eller nyde solen på en cafe.
Vi kan også læse på nyhederne at det faktisk er os her i norden, som har det bedste vejr.

Vi burde lave nogle sommer kontorer, arbejde et par timer ude i det fri, så får vi mere ilt til hjernen og naturligt lys.

Eller også kan man gå en ekstra tur her i varmen, det vil gøre godt for dit efterfølgende møde.

Der er mange som sidder med deadlines og er i pressede situationer og ikke lige tænker på indånding af frisk ilt, men hvis man sætter det på sin to-do liste kan det rent faktisk være du også når det

Fredagens vise ord:

”Vejret er en god metafor for livet – nogle gange er godt, nogle gange er det dårligt og der er ikke meget man kan gøre ved det udover at gå med paraply” – Terri Guillemets

Rigtig varme sommerhilsner

Line Skrydstrup
Administrativ Koordinator

[top]
Deltag i dialogen på Facebook eller Linkedin