24 nov 2017

Mød og bliv inspireret af vores nye selvledende partnere!

I denne artikel kan I møde to selvledende selvstændige, som for nyligt har tilsluttet sig PS4 teamet.

De arbejder indgående med DMA modellen (Det Motiverende Arbejdsmiljø), og de har begge en masse spændende erfaring og viden at dele ud af. De beskriver deres engagement i PS4, og sætter desuden ord på, hvad der driver dem i deres hverdag.

Hans Christian Ellingegaard

Hans Christian Ellingsgaard

Hans Christian Ellingsgaard PS4 partner

Hans Christians startede som selvstændig partner i PS4 tilbage i starten af oktober. I bagagen har han mere end 30 års erfaring med salg, ledelse, netværk, startups og marketing. Han har bl.a. erfaring med salg af virksomheder og organisationsændringer, udvikling af salgsteknikker og brugen af positiv psykologi med henblik på salg. Han har viden om- og træning i salg og kommunikation, og desuden er han en erfaren erhvervscoach.

Hans Christian er ekspert i at opbygge og vedligeholde vanskelige relationer. Han er kendt for sit store engagement, hans glæde ved de ting han beskæftiger sig med samt hans vedholdenhed. Desuden besidder han øje for at motivere den enkelte i teams med det formål at skabe vækst. For at læse mere om Hans Christian og hans baggrund, kan hans CV findes her >

Om ham selv og hans position i PS4 skriver Hans Christian;

”Jeg er pr. start oktober startet i PS4, som selvstændig konsulent, med speciale i SALG og kan allerede efter blot 28 dage fortælle, at jeg virkelig holder af den spændende og meget afvekslende funktion her i det meget dynamiske hus, som PS4 virkelig er. Her er der en sammenhæng i alt hvad man gør og siger – jo dybere og mere jeg kommer ind i virksomheden PS4, jo mere personlig udvikling ser jeg komme.

Lige nu arbejder jeg med at dygtiggøre mig, lære alt om PS4´s ydelser og services (og det er stort). Desuden er jeg så småt begyndt med mødebookning udadvendt.

Min intro og start her har været meget lærerig og særdeles godt struktureret af alle de meget dygtige kolleger, som er her i huset – og hjælpsomheden kender ingen grænser.

I PS4 er et af vore specialer at måle og derfra højne motivationen i danske virksomheder. Efter en lille måned hos PS4 må jeg bare konstatere, at her går vi forrest – her er motivation og den motiverende arbejdsplads en drivkraft – bare se på mig, og det endda HVER dag og i ALLE processer.

Det er svært for mig at skjule den stolthed jeg har i mig, efter at være blevet en del af navnkundige PS4 og jeg glæder mig allerede til at give en up-date på den nært kommende tid.”

Bente Graae

Bente Graae

Bente Graae PS4 partner

Bente startede som selvstændig partner i PS4 i november. Bente har 18 års erfaring som leder, senest i Frøs Sparekasse som privatkundedirektør, hvor hun var ansvarlig for privatkundeområdet, HR, udvikling og markedsføring. Hun har været i ATP som centerdirektør for udbetaling Danmark i Haderslev.

Bente har uendelig meget erfaring og viden med sig. Hun har bl.a. erfaring indenfor organisatorisk ledelse, såsom forandringsledelse og organisationsændringer. Hun har erfaring med talentudvikling, salgsledelse og projektledelse. Desuden er hun foredragsholder omkring ledelse, HR og hvordan man skaber den gode arbejdsplads.

Bente er kendt som en handlekraftig og visionær leder. Hun er målrettet, kommunikerende med et stort engagement i at hjælpe organisationen i mål med ambitiøse målsætninger, med øje for den enkelte medarbejders motivation.

For at læse mere om Bente´s mange kompetencer og baggrund, kan hendes CV findes her >

Om hende selv og hendes position i PS4 skriver Bente;

”Jeg har netop startet et nyt kapitel i min karriere som ny partner i PS4. Jeg har gennem de snart 20 år været leder og ansat. Nu skal jeg prøve kræfter med en rolle som selvstændig i et arbejdsfællesskab med PS4. Det er rigtig spændende og skræmmende på en gang, da jeg selv skal ud og skabe mine egne opgaver. Men med et professionelt team i ryggen er jeg sikker på, at jeg også nok skal få succes.

Min baggrund er HD Organisation, bachelor i Retorik, kommunikation og formidling fra Århus Universitet, en MBA fra Henley Management College og coachuddannelse hos PS4. Alt sammen med til at give en god værktøjskasse.

Mit kerneområde i PS4 er motivation, fordi det er midlet til at skabe resultater og få organisationer og mennesker til at vokse. Frøs Sparekasse blev i 2011 kåret til Europas Bedste Arbejdsplads – jeg stod i spidsen for arbejdet med at skabe den bedste arbejdsplads. Trivsel er vigtigt, men trivsel er ikke nødvendigvis lig med motivation – du kan som medarbejder godt trives i et job, fordi firmaet ligger tæt på din bopæl, der er gode kollegaer og arbejdsforhold, men arbejdet i sig selv ikke er motiverede.

Derfor brænder jeg for at arbejde med motivation, fordi det kan styrke virksomhedernes konkurrencekraft og giver energi til både virksomheden og medarbejderne.

Planlægning og selvdisciplin er nøgleord for at være selvledende selvstændig. Det er vigtigt hver dag at have en plan for dagen og løbende sætte sig mål i forhold til at holde et højt energiniveau. Hertil er det vigtigt at bruge netværk og sparring med andre. Jeg har lavet en personlig forretningsplan, tager selvfølgelig egen medicin og har derfor en coach, der kan udfordre mig og som jeg kan dele udfordringer og successer med. Dette er også en af grundene til, at jeg har valgt at blive partner i et konsulenthus frem for at starte ud alene og uden et fællesskab.

Jeg lever efter Søren Kierkegaard:
”At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv”

Det udvikler mig som menneske og er overbevist om, at lykken findes i at betræde nye stier og udforske muligheder frem for at læne sig tilbage og følge strømmen. Partner i PS4 er min nye udfordring og mulighed for at gøre en forskel for virksomheder og deres medarbejdere – Hvad er din?.”

Hvis du ønsker at vide mere om selvledelse og det motiverende arbejdsmiljø, og hvad det kan gøre for dig eller din virksomhed, kan du orientere dig her >

Vil du vide mere om vores konsulenter, deres forretningsområder og hvad de kan hjælpe dig med, kandu orientere dig her >

[top]
Deltag i dialogen på Facebook eller Linkedin