Advisory board

PS4’s advisory board er karakteriseret ved at bestå af nogle dygtige, innovative og interesserede mennesker. De giver gode indspark, udfordrer vores antagelser og syn på verdenen og ikke mindst vores evne til at tænke ud af boksen.


Karsten Bonde

Karsten BondeKarsten Bonde har mere end 25 års ledererfaring, heraf 8 år som HR-chef i IDA. Dertil har han i 7 år været ekstern rådgiver, sidst i CfL, hvor han især har arbejdet med rådgivning og undervisning af ledere og HR professionelle. Både som HR-chef og som ekstern ledelsesrådgiver har Karsten været optaget af at udvikle, drive og levere ledelsesudvikling med fokus på bundlinjen. Som direktionens nærmeste rådgiver i IDA, som ekstern konsulent og nu igen som senior ledelsesudviklings-konsulent med ansvar for leadership excellence i TDC Group, har han fokus på fælles identitet og kultur, styringssystemer, forandringskapacitet, kompetenceudvikling, performance management og ledelse.

Karsten har erfaring fra mange typer brancher og virksomheder, specielt videns- og teknologitunge organisationer i det lange og seje perspektiv. Han har mange års ledelseserfaring fra forskellige brancher og organisationer og forstår således en leders udfordringer, dilemmaer og rammebetingelser ganske godt.

Karsten er gift, har 2 voksne børn og 2 børnebørn. Han er aktiv sejler og brændende interesseret i samfundsforhold, historie, teater og arkitektur.


Ida Jørgensen

Ida JørgensenIda Jørgensen har stået i spidsen for Vilvorde Kursuscenter i Charlottenlund siden 2008 og har en stor passion for møder. Ida Jørgensen arbejder kontinuerligt for at udvikle og udfordre faciliteter, rammer og ikke mindst værktøjer i mødesammenhæng. Året igennem lægger Ida en del foredrag og workshops ind på Vilvorde Kursuscenter, som altid indgår med fokus på læring, sparring og vidensdeling – netop det, som huset er skabt til.

Ida Jørgensen har mere end 25 års ledererfaring i hotel- og mødebranchen både herhjemme og i udlandet. Hun har studeret servicemanagement i Chester, England.


Reno Månsson

Reno Månsson Reno Månsson arbejder til dagligt i Dansk Industri’s hovedsæde i København, hvor han er chefkonsulent i Dansk Indu-stris afdeling for ledelsesudvikling. Reno har gennem det meste af sit professionelle liv arbejdet med ledelsesudvikling og læring – og har således mange års erfaring i at udvikle og implementere ledelsesudviklingsprogrammer nationalt såvel som internationalt. Reno’s fokus er forandringsledelse og de dertil forbundne ledelsesprocesser.

Reno har selv erfaring som leder – og har en uddannelsesmæssig baggrund som linieofficer i hæren samt har studeret Organisationspsykologi på RUC.